Artistprofil

Artistprofil – Sånglektioner för dig som drömmer om att bli artist

Drömmer du om att stå på scen? Vill du beröra din publik till tårar?
Söker du ditt helt unika sound? Det som får dig att sticka ut som artist?
Kom in till vår studio och hör din rösts fulla potential.

Artistprofil är en terminsbaserad specialisering för dig som vill arbeta med ditt eget unika uttryck. Vi hjälper dig att bli medveten om och förstärka det som gör dig speciell som sångare. Vi jobbar med processen från textanalys till liveframträdande med allt vad det innebär såsom personlig utveckling, röstteknisk utveckling, dramatisk framställning och tränar inför din lilla grupp samt i de större workshopsen på att beröra och fullända din performance.

Hos oss jobbar du endast med det du själv vill och behöver. Detta brukar innebära att vi jobbar med t ex självkänsla, närvaro, register, scenframställning, uttryck och röstkontroll, mikrofonteknik, uttryck, energi, status, kroppsspråk mm. För rockintresserade kan vi även erbjuda coaching i moderna rocktekniker (scream, growl, dist och creak). Vi hjälper dig att i lätta steg utveckla din egen artistprofil och plockar fram din fulla potential som blivande artist.

Individuell coaching

Kursen är anpassad så att den personliga utvecklingen hos var och en av deltagarna är i centrum för undervisningen. Du jobbar med precis det du behöver och är intresserad av. Deltagarna delas in i små grupper på 4 personer. All coaching är individuell. Ta chansen att ta del av en intensiv utvecklingsprocess tillsammans med andra som delar din passion. Välkommen! Det finns även möjlighet till fördjupning inom någon av våra fortsättningskurser.

Alla är välkomna!

Innan du söker till X-faktor eller spelar in din första demo kan du komma till oss på Loud Attic och få verktygen och medvetenheten du behöver för att få ut det mesta av din röst. Kom precis som du är, osäkerheter och allt! Det är därför vi finns. Tillsammans bygger vi upp din röst från grunden och plockar fram dess unika egenskaper och tekniker.

Kursavgift:

Helfart 1500 kr / månad
Halvfart 800 kr / månad (varannan vecka)
Längd: Hel termin, jan-juli eller sept-dec

Kursen hålls varje vecka i små grupper på 4 pers, sånglektioner i 90 min.
Anmälan är bindande för hela terminen.

// ANMÄL DIG HÄR //
(Ställ frågor & bli kontaktad)