Kurser

 

Loud Attic – Sångskola & musikstudio i centrala Göteborg

Vi jobbar med sångundervisning och artistutveckling, musikproduktion och inspelning samt post-production som redigering, mix och mastring. Våra sångpedagoger har bred bakgrund inom olika metodiker såsom Estill Voice Training och Sadolin Complete Vocal Technique m.fl. Vare sig du är låtskrivare, nybörjarsångare eller professionell artist har vi en sångkurs för dig.

Sångkurser

Är det första gången du tar sånglektioner ska du gå Preparand! Har du redan en del erfarenhet inom sång och röstteknik och vill köra i lite högre tempo passar Sånglinjen bättre. För dig som redan är eller vill bli professionell artist har vi Artistprofil.

Professionell sånginspelning

Sånginspelningar är det vi gör allra bäst. Har du spelat in i studio tidigare och inte blivit nöjd? Då ska du komma till oss. Det räcker inte med en bra mikrofon och någon som vet hur man spelar in. Alla våra sånginspelningar görs med både en musikproducent och sångpedagog på plats. Det gör att vi får fram det allra bästa från din röst. Vi tar vår tid och ser till att vi har de ultimata tagningarna. Dessutom är sångredigering och mixning vår specialitet. Du kommer att bli hur nöjd som helst!

Privata sånglektioner

Vill du ha en alldeles egen sånglektion kan du boka det här! Tillsammans med din sångpedagog utvecklas du i rasande fart. Du kan välja att träna med mikrofon, förbereda dig inför en audition eller en spelning (till Idol kanske? Eller musikgymnasiet / högskolan). Kanske vill du få din röst utvärderad av någon opartisk, veta om du har stjärnpotential, vad du behöver träna på eller bara få med dig en massa tips och tricks hem.

Varmt välkommen till oss på Loud Attic!
Christina, Rebecca, Daniela, Marta & Unne