Inspelning

Professionell Sånginspelning (Paketpris)

Paketet inkluderar inspelning med både en musikproducent och en sångpedagog som vägleder och hjälper dig genom processen, komp (val av de allra bästa bitarna från alla dina tagningar ihopsatt till en ljuvlig helhet), redigering av pitch och timing för att åtgärda eventuella kvarvarande problem, samt mixning och mastering.

Att spela in på det här viset är inte vanligt i Sverige och ofta en lyx endast tillgänglig för de stora bolagens artister. Att ha en professionell sångcoach som är specialist på att få fram det allra bästa från varje röst under en kort tid, gör all skillnad i världen. Dessutom är sångredigering och mixning vår specialitet. Du kommer inte kunna göra denna typ av inspelning i någon annan studio.

Obs! Detta gäller för dig som vill använda ett bakgrundsspår eller som redan har bakgrundsmusiken förinspelad.

För att få en uppfattning om hur slutresultatet kommer låta, ta och lyssna in dig på vad som finns i vår röstdatabaswww.vocalistcasting.com

 Allt du kan höra där gjordes i vår studio. Nedan är tre exempel på professionella sånginspelningar.

Pris: 4000 kr

(Nedan hittar du även information om våra musikinspelningar samt timpris)

Studioinspelning musikprojekt

Vi jobbar främst med musikproduktion för film och TV, men vi gör också inspelningar med artister. Eftersom vår ambitionsnivå ligger väldigt högt har vi inte möjlighet att spela in alla artister som visar intresse hos oss. Vi väljer det som vi verkligen tror på. Exempel på hur en färdig inspelning hos oss kan låta finner du nedan. Vi gör paketpris per låt, och priset varierar beroende på projektets omfattning. Det brukar hamna mellan 15-20 000 kr / låt.

Mixning / Mastring

Ni kanske redan har spelat in i en annan studio men inte är nöjda med ljudet eller hur sången blev? Perfekt – vi räddar er! Sången åtgärdar vi enkelt genom att göra en ny inspelning som beskrivet ovan. Låt sedan vår grymma mixtekniker förvandla er demoinspelning till en professionell release redo för radio och försäljning. Klicka för före och efter-exempel och mer information om mix/mastring.

Pris: 4000 kr

Timpris

Vi har också ett timpris på 1000 kr.

Då spelar vi in med all vår bästa utrustning och de finaste mikrofonerna. Inspelningstekniker samt för det mesta även en sångpedagog är på plats i studion. Om du vet med dig att inspelningen kommer att behöva mer än väldigt basic redigering eller om du önskar få resultatet mixat och mastrat blir det troligtvis mycket billigare om du väljer ett av våra paketpris ovan.